Logo Blokken en Strepen

Disclaimer

Informatie op deze site

Hoewel deze site zeer zorgvuldig is samengesteld, sluit Blokken en Strepen Webdesign iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is. De gebruiker van de site wordt met nadruk aangeraden deze informatie niet ge´soleerd te gebruiken maar af te gaan op haar professionele kennis en ervaring en de te gebruiken informatie te controleren. De website van Blokken en Strepen Webdesign bevat links naar externe websites. Blokken en Strepen Webdesign is niet aansprakelijk voor en heeft geen controle over de inhoud van die websites. Blokken en Strepen Webdesign vrijwaart zich van alle juridische consequenties.

Privacy

Op deze site gebruiken we cookies om het internetverkeer van gebruikers vast te leggen. Onze server herkent uw IP-nummer en registreert de pagina's die u bezoekt. Met deze gegevens kunnen we de kwaliteit van onze site controleren en verbeteren. Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor Blokken en Strepen Webdesign en zal niet ter beschikking worden gesteld aan derden.

Overname teksten

Op alle teksten en afbeeldingen van deze website rust auteursrecht. Voor overname van zowel teksten en/of beeldmateriaal dient u uitdrukkelijke toestemming te hebben van Blokken en Strepen Webdesign.


aanhalingteken ... Marco van Veelen, freelance webdesigner.
In 2007 was ik toe aan een nieuwe uitdaging, dit werd een opleiding tot professioneel webdesigner. Aansluitend heb ik diverse workshops gevolgd om mijn kennis te verbreden. Nu ik een aantal jaar verder ben heb ik veel ervaring opgedaan met uiteenlopende projecten.

Omdat ik naast mijn werk als webdesigner een fulltime baan heb, aanhalingsteken kan ik de tarieven concurrerend houden.