Logo Blokken en Strepen

Website design tekst

Website design

Website ontwerpen

Een website is als een etalage. In een flits beslist een potentiële klant om door te lopen of naar binnen te gaan. Een website moet dan ook aantrekkelijk en op orde zijn en razendsnel helder maken waarom verder shoppen overbodig is. Ik help u hier graag bij.

Het bedenken en ontwerpen van uw website doen we samen. Zo wordt uw site authentiek en onderscheidend. De Gebruiksvriendelijkheid van uw website is belangrijk. Ik maak daarom gebruik van recente programmeertaal (html) en zorg dat de zoekmachines uw website vinden. De meeste sites die ik ontwerp zijn statisch websites: de website wordt door mij onderhouden en geüpdate. Als u kiest voor een website op basis van Wordpress (CMS) kunt u dit ook zelf doen. Voor een webshop gebruik ik het zeer professionele Magento. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden.


aanhalingteken ... Marco van Veelen, freelance webdesigner.
In 2007 was ik toe aan een nieuwe uitdaging, dit werd een opleiding tot professioneel webdesigner. Aansluitend heb ik diverse workshops gevolgd om mijn kennis te verbreden. Nu ik een aantal jaar verder ben heb ik veel ervaring opgedaan met uiteenlopende projecten.

Omdat ik naast mijn werk als webdesigner een fulltime baan heb, aanhalingsteken kan ik de tarieven concurrerend houden.